Onbegrensde Zaken | Esther Dikkers
22841
page-template-default,page,page-id-22841,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Esther Dikkers

Na haar opleiding Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten begon Esther Dikkers als Productieleider van de toenmalige theaterwerkplaats Generale Oost. Als onderdeel van het management team was ze nauw betrokken bij het te ontwikkelen beleid en strategie. Vanaf 2008 zette ze bij ArtEZ een projectbureau op dat als doel had om de voorstellingen op de theater- en dansacademie te professionaliseren.

 

Haar carrière ontwikkelde zich via het productieleiderschap naar het zakelijk leiderschap van o.a. Het Laagland (interim), Stichting Jens van Daele Burning Bridges, Toneelgroep Echo, Stichting Gouden Haas/Gienke Deuten en tg De Vlieg. Als zakelijk leider deed ze veel ervaring op met fondsenwerving. Van projectsubsidies tot meerjarige subsidies van zowel lokale, regionale als landelijke overheden.

 

Naast haar zakelijk leiderschap is Esther altijd actief gebleven als productieleider, zowel in theater als voor de buitenfestivals. Ze houdt van het werken met een team van professionals en de positie van de spin in het web.

 

In 2019 richtte zij een cultuurplatform voor Arnhem op: Schakel025. Een kennisplatform dat zich richt op het delen van kennis over de zakelijke en organisatorische kant van werken in de kunst- en cultuursector.

www