Onbegrensde Zaken | Esther Nagtegaal
23064
page-template-default,page,page-id-23064,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Esther Nagtegaal

Tekstschrijver

Esther komt uit Tilburg en droomt van een wereld waarin iedereen elkaar begrijpt. Ze levert graag een bijdrage aan alles wat te maken heeft met geschreven taal, als copywriter, tekstschrijver, (co)auteur, redacteur, ghostwriter en columnist.

 

Schrijven doet ze al zo lang ze een pen kan vasthouden. Als kind schreef ze gedichtjes en verhalen, vooral tijdens de rekenles. Op het gymnasium voorspelde de leraar Nederlands al dat ze ‘de schrijverij’ in zou gaan. De conrector zat vermoedelijk in het complot; van hem moest ze na iedere rel in de klas waar zij een aandeel in had een opstel schrijven. Zo heeft ze haar schrijfspieren flink kunnen trainen.

 

Een studie Zweedse Taal en Letterkunde en een paar jaar kunstacademie later, kwam ze terecht in de reclamewereld. Haar hart ligt bij het vertellen van verhalen en bij de ‘zachte kant’ van de samenleving. Daarnaast heeft zij een snelschrijfmethode voor bloggen ontwikkeld en begeleidt ze ondernemers bij het schrijven van hun boek.

www