Onbegrensde Zaken | Gelders Productiehuis
Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.
apeldoorn, talentontwikkeling, podiumkunsten, gelderland, toegankelijk, laagdrempelig, theater, dans
23242
page-template-default,page,page-id-23242,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Stichting Gelders Productiehuis is een jonge en ambitieuze stichting. De missie van de Apeldoornse stichting is om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten. Er zijn nog veel te veel jonge mensen die nooit in een theater of ander cultuurhuis komen en geen weet hebben van de bijzondere kracht van cultuur en het plezier dat zelf toneelspelen, dansen of muziek maken, kan geven.

Daarom zet het Gelders Productiehuis zich in om samen met jongeren – en ook andere speciale doelgroepen – toegankelijk en laagdrempelig theater te maken. Door samen te werken aan een theaterproductie wordt er een nieuwe wereld ontsloten en ontdekken de jonge mensen wie ze zijn en wat ze kunnen. Bij de producties zijn actuele thema’s, een open blik op de samenleving en verbeeldingskracht leidend. Voor het maken van de voorstellingen wordt er voornamelijk uit persoonlijke verhalen geput.

Stichting Gelders Productiehuis is opgericht door Joji Kyle Na en Tim Koldenhof. Na en Koldenhof zijn al lang zakelijke partners. Naast het relatief jonge Gelders Productiehuis leiden ze samen de theaterschool in Apeldoorn – Joji Na School of Arts – waar wekelijks meer dan 800 jonge en oude mensen lessen volgen op het gebied van zang, dans en theater. Ook runnen ze samen het evenementenbureau Tim Koldenhof Events.

hetgeldersproductiehuis.nl