Onbegrensde Zaken | Isabelle Boon
22276
page-template-default,page,page-id-22276,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Isabelle Boon

Fotograaf

Fotograaf Isabelle Boon verbeeldt de positieve kracht, bevlogenheid en eigenheid van mensen en hun omgeving. Vanuit reële, veelal kleine alledaagse situaties, vertelt ze het grote verhaal en werkt daarbij zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Haar werkwijze kenmerkt zich door een sterk persoonlijke benadering en een hoge mate van zorgvuldigheid waarmee ze contact maakt en relaties opbouwt.

 

Isabelle werkt graag in dialoog en weet in de samenwerking ideeën verder te brengen. Naast opdrachten voor de Provincie Zuid-Holland, museum Boijmans Van Beuningen en World Expo in Milaan, werkt ze aan eigen projecten in binnen- en buitenland. Onlangs bracht ze haar tweede fotoboek uit, ‘I love Banda’ getiteld. Dit project vertelt over hoe het is om op te groeien op gedeeld erfgoed in Indonesië, en zal in 2021 te zien zijn in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

www