Onbegrensde Zaken | Jessica de Jaeger
22273
page-template-default,page,page-id-22273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Jessica de Jaeger

Subsidie- en fondsenwerver

Jessica de Jaeger begeleidt cultureel ondernemers op artistiek, zakelijk en/of persoonlijk vlak. Naast jarenlange ervaring als zakelijk en artistiek leider voor onder andere het Latin American Film Festival, Jens van Daele’s Burning Bridges, Dansplaats Arnhem en Ruimtekoers heeft ze zich bijgeschoold tot coach aan het Europees Instituut (gelieerd aan De Baak).

 

Ze geeft individuele begeleiding op het gebied van ondernemerschap (van idee tot product) en geeft les in ondernemerschap op ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem. Hiernaast schrijft ze subsidieaanvragen voor diverse initiatieven en programmeert ze voor verschillende filmfestivals. Jessica behaalde in 2003 haar master Sociale Geografie van Internationalisering & Ontwikkeling aan de Universiteit Utrecht. Haar internationale en brede blik vertaalt ze graag naar de culturele sector.

www