Onbegrensde Zaken | Kunstgebouw Rijswijk
Het kunstgebouw zet zich in voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Het laat zien wat er allemaal al is en stimuleert nieuwe initiatieven en projecten.
Kunstgebouw, Rijswijk, Zuid-Holland, provincie, cultuuronderwijs, cultuurparticipatie, ondersteuning, gemeenten
23459
page-template-default,page,page-id-23459,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kunstgebouw Rijswijk is de Zuid-Hollandse provinciale organisatie voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie. Kunstgebouw ondersteunt zowel gemeenten als andere instellingen bij het bedenken, schrijven of uitvoeren van plannen die op de een of andere manier bijdragen aan cultuurparticipatie in Zuid-Holland.

 

Dat doet het Kunstgebouw door te onderzoeken waar er kansen liggen en wat de drempels zijn voor cultuurdeelname. In het kader van het programma Cultuurparticipatie zet Kunstgebouw actief in op het stimuleren en initiëren van samenwerkingsverbanden om zo een bredere doelgroep te bereiken. Waar culturele en maatschappelijke of gemeentelijke instellingen samen optrekken kunnen bredere doelgroepen bereikt worden. Organisaties kunnen van elkaar leren en ervaringen delen.

 

Voor de meeste van onze klanten werven wij subsidies en fondsen. Het Kunstgebouw maakt hier een welkome uitzondering op. In opdracht van hen adviseren we culturele instellingen in Zuid-Holland over subsidies, met name over de regeling Samen cultuurmaken van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

 

Kunstgebouw.nl