Onbegrensde Zaken | Maarten Verhoef
Podiumkunsten, coach, mentor, sparringpartner voor (nieuwe) makers, programmeurs, cultuur-ambtenaren.
Maarten werkt al jaren in de podiumkunsten. Zo was hij directeur van een vlakke vloer theater in Utrecht (theater Kikker), artistiek leider van een productiehuis in Maastricht (Het Huis van Bourgondië en festival Cement), schouwburg directeur in Dordrecht (Kunstmin) en hoofd/ docent van de bachelor en master opleiding muziektheater in Arnhem (ArtEZ).
25076
page-template-default,page,page-id-25076,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Maarten Verhoef

Specialist podiumkunsten

Maarten werkt al jaren in de podiumkunsten. Zo was hij directeur van een vlakke vloer theater in Utrecht (theater Kikker), artistiek leider van een productiehuis in Maastricht (Het Huis van Bourgondië en festival Cement), schouwburg directeur in Dordrecht (Kunstmin) en hoofd/ docent van de bachelor en master opleiding muziektheater in Arnhem (ArtEZ). Daarnaast was hij als adviseur voor verschillende fondsen actief waaronder Fonds Podiumkunsten en Amsterdamse Fonds voor de Kunst. Zijn jarenlange ervaring in de podiumkunsten en uitgebreide netwerk zet hij graag in als coach/ mentor en/ of sparringpartner voor (nieuwe) makers, programmeurs, cultuur-ambtenaren en andere podiumkunst-actoren die het verschil willen maken.