Onbegrensde Zaken | Mare Kiers - Onbegrensde Zaken
Mare Kiers werkt als subsidie- en fondsenwerver en trainer
Mare Kiers Subsidies- en fondsenwerver, trainer
24725
page-template-default,page,page-id-24725,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Mare Kiers

Subsidies- en fondsenwerver, trainer

Mare Kiers begeleidt culturele stichtingen en creatieve ondernemers van idee naar een haalbaar en realistisch projectplan, inclusief planning, begroting en fondsenwerving in Noord-Nederland.

 

Cultuur betekent voor iedereen iets anders, maar het betekent voor ons allemaal iets. Mare wil concreet bijdragen aan het verdiepen van die betekenisgeving. Want zij gelooft dat kunst en cultuur de samenleving mooier maken en onze levens verrijken. Daarom helpt ze stichtingen en verenigingen bij het werven van subsidies voor hun culturele projecten. Het is haar manier om nieuwe ideeën een kans te bieden.

 

Ze zet haar kennis van de cultuurfondsen en het subsidielandschap in en sta hen bij met een analytische, zorgvuldige en kritische blik. Ze is betrokken in elke stap. Van het allereerste idee tot het schrijven van het projectplan tot de daadwerkelijke fondsenwerving.

www