Onbegrensde Zaken | Marlike Marks - Onbegrensde Zaken
Marlike Marks is fotograaf en tekstschrijver (in opleiding). Ze werkt voor Onbegrensde Zaken.
Marlike Marks, Onbegrensde Zaken, creatief, zakelijk, tekstschrijver, fotograaf, Ballon Rouge
24591
page-template-default,page,page-id-24591,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Marlike Marks

Fotograaf en tekstschrijver
Marlike Marks

Marlike Marks is fotograaf en tekstschrijver (in opleiding). In 2015 studeerde ze cum laude af aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie en behaalde ze haar Bachelor of Arts.

 

‘Fotografie maakt tijd zichtbaar en herinneringen tastbaar. Met de camera kunnen we de vluchtige momenten vastleggen die normaal gesproken vervliegen. Mijn werk is een onderzoek naar de diepgaande invloed die geliefden, familieleden en vrienden op elkaars leven hebben. Hoe verhouden mensen zich tot elkaar en hoe ontwikkelt dit zich door de tijd; ik vertaal deze wonderlijke, niet-talige gevoelswereld in beelden.’

 

Marlike’s werk was te zien in Huis van de Fotografie, Galerie Sehnsucht, op verschillende Nederlandse fotofestivals, waaronder Fotofestival Naarden, en werd gepubliceerd door Monthly Photography Magazine (Zuid-Korea), PF Magazine, Kiekie Tabloid en het NRC. In 2018 won ze de Juryprijs van De Kracht van Rotterdam.

 

Naast fotograaf is Marlike de oprichter van Ballon Rouge, een atelier en expositieplek in Rotterdam Noord, en voert ze de dagelijkse leiding van Stichting Ballon Rouge. Ze is werkzaam als workshop docent voor het Nederlands Fotomuseum en Stichting Photo PFC, en wordt door Carla Leurs opgeleid tot zelfstandig tekstschrijver en fondsenwerver.

www