Onbegrensde Zaken | Nieuwe Helden Next Level
Nieuwe Helden Next Level is een groeiende hiphop- en urban community in Midden-Limburg waar jonge mensen hun culturele skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen.
NHNL, Midden-Limburg, hiphop, urban.
24993
page-template-default,page,page-id-24993,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Bij Nieuwe Helden Next Level (NHNL) staat ontwikkeling van urban dans- en muziektalent en gemeenschapsvorming voor, door en mét jongeren centraal. Er wordt gewerkt vanuit de communitygedachte waar kernwaarden uit de hiphopscene gelden: het creëren van een ‘safe-space’, de ruimte voor en het belang van ‘express yourself’ en het motto ‘each one teach one’. Bij NHNL zijn alle jongeren met interesse in urban culture welkom, zowel degenen die zich actief willen ontwikkelen in een van de urban arts, als de jongeren die zich aangetrokken voelen tot de cultuur, de sfeer, de crew of de cirkel waarin ze nieuwe ‘familie’ vinden.

NHNL opereert in de Limburgse steden Weert, Roermond, Venlo en Heerlen. Ze bieden hier op scholen programma’s aan en organiseren zomerkampen. Jongeren van 12 t/m 23 jaar kunnen zich ook inschrijven voor het maken van een multimediale theatervoorstelling. In een korte tijdspanne van twaalf weken werken ze hieraan, naar hun eigen ideeën en wensen. Ze krijgen begeleiding van professionele coaches op het gebied van zang, dans, rap, hiphop, breakdance, beats, spoken word, theater, PR, decor en fotografie. Zo ontwikkelen de deelnemers in groepsverband hun talenten én hun sociale vaardigheden.

https://nieuweheldennextlevel.nl/