Onbegrensde Zaken | Anne Faber Stipendium
22462
post-template-default,single,single-post,postid-22462,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Anne Faber Stipendium

Voor het Anne Faber Stipendium is het nu mogelijk een aanvraag in te dienen. Dit Stipendium ondersteunt jonge zakelijke leiders binnen de podiumkunsten in het verder ontwikkelen van hun leiderschap. De aanvraagprocedure loopt tot en met 28 maart 2019.

 

Het Anne Faber Stipendium geeft zakelijk leiders in spé ruimte voor ontwikkeling, en richt zich op drie sporen: vakinhoudelijke ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en netwerkvorming. Na de selectie volgt de kandidaat een traject met een looptijd van maximaal 10 maanden en een werkbudget van €15.000,-.

 

Kandidaten kunnen per mail een aanvraag indienen, via annefaberstipendium@hethuisutrecht.nl. De sluitingsdatum is donderdag 28 maart 2019.

 

Het Stipendium werd opgericht ter nagedachtenis van Anne Faber, die de ambitie had zakelijk leider te worden. Bij het Huis Utrecht zette ze haar eerste stappen in deze richting. Met het Stipendium wil Het Huis Utrecht de naam van Anne Faber positief laten voortleven en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige zakelijk leiders.

 

Meer informatie vind je op de site van Het Huis van Utrecht.