Onbegrensde Zaken | Bloemen aanbesteden?
22326
post-template-default,single,single-post,postid-22326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Bloemen aanbesteden?

Zoals we al eerder in onze nieuwsbrief berichtten is het ook mogelijk om als kleine ondernemer of ZZP’er in te schrijven op openbare aanbestedingen. Vanmorgen verscheen bij Tenderned, een van de platforms waar aanbestedingen gepubliceerd worden, een aanbesteding waar ook de kleine ondernemer aan mee kan doen. Het betreft een ‘Europese aanbesteding Bloemen ten behoeve van Facilitair Management Haaglanden’.

 

Een Europese aanbesteding, dat ziet er altijd meteen groot uit en daar komt dan ook het Calimero-effect weer tevoorschijn. Maar bestudering van het Aanbestedingsdocument geeft aan dat een lokale, kleine ondernemer dit ook op zich kan nemen.

 

De omschrijving laat zien dat de aanbesteding uit verschillende onderdelen bestaat, de opdracht behelst dan ook ‘Losse bestellingen’ van bloemen, boeketten en fruitmanden, voor bijvoorbeeld jubilea, ziekte, geboorte, overlijden en ga zo maar door. Maar er is ook een segment ‘Abonnementen’, waarin gevraagd wordt om een periodieke levering van boeketten, bloemstukken of baliestukken voor bijvoorbeeld directiekamers en receptiebalies, die op vaste tijdstippen op vaste adressen geleverd moeten worden. Voor zo’n opdracht is het natuurlijk aantrekkelijk als je in de buurt zit, dat maakt het werkbaar. De link naar de aanbesteding staat hieronder.

 

Mocht je nu denken ‘dit is misschien wel iets voor mij, maar ik heb geen tijd om dit allemaal uit te zoeken’, dan kunnen wij je misschien helpen. Meer weten? Neem dan contact op met Jessica Grauerholz via jessica@onbegrensdezaken.nl.

 

De link naar de aanbesteding vind je hier.