Onbegrensde Zaken | Pitcher Perfect 010
22476
post-template-default,single,single-post,postid-22476,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Pitcher Perfect 010

Iedereen met een fantastisch idee voor een kunst-of cultuurproject in Rotterdam kan zich inschrijven voor Pitcher Perfect 010 op 10 mei. Je pitcht je idee en weet direct of je subsidie krijgt.

 

Tijdens Pitcher Perfect presenteer je je idee aan een publiek in maximaal vijf minuten, waarna je aan het einde van de avond samen beslist welke initiatieven een subsidie krijgen. Op elke avond is ruimte voor twintig deelnemers. Als deelnemer kan je maximaal €10.000,- aan subsidie krijgen.

Er zijn twee pitchrondes per jaar. In schrijven kan tot 1 april voor de eerste ronde. Tussen 1 september en 1 oktober kun je inschrijven voor de tweede ronde.

De pitchavonden zijn bedoeld voor iedereen met een kunst-of cultuurproject in Rotterdam die niet terecht kan bij de bestaande subsidieregelingen van de gemeente.

 

Inschrijven kan via deze website.