Onbegrensde Zaken | Upstream
22356
post-template-default,single,single-post,postid-22356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Upstream

Op Eurosonic Noorderslag gaf Minister van Engelshoven het startsein voor Upstream, een nieuwe investeringsregeling voor popmuzikanten en voor ontwerpers.

 

De regeling wordt uitgevoerd door het Fonds Podiumkunsten en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en wordt medegefinancierd door Sena. Upstream is gericht op de carrièreontwikkeling van popmuzikanten en ondersteunt vernieuwende artistieke projecten en samenwerking met ontwerpers binnen de Nederlandse popmuziek.

 

Upstream bestaat uit twee delen:

 

upstream: music ondersteunt creatieve en zakelijke trajecten van artiesten zodat zij hun carrière een impuls kunnen geven. Deze regeling wordt uitgevoerd door het Fonds Podiumkunsten.

 

upstream: music × design ondersteunt projecten waarin artiesten samen met ontwerpers en makers werken aan nieuwe toepassingen van ontwerp, beeldcultuur en technologie binnen de muziek. Deze subsidieregeling wordt uitgevoerd door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

 

www.upstreamgrants.nl