Onbegrensde Zaken | Nora Iburg
Nora Iburg maakt deel uit van Onbegrensde Zaken. Ze werkt daarvoor als tekstschrijver, fondsenwerver en marketeer.
Nora Iburg, tekstschrijver, fondsenwerver, marketeer, zangeres, communicatie, publiciteit, theatergezelschap BonteHond, schrijven, werven, podiumkunsten, cultuurwetenschapper, postkoloniale thema's, identiteitsvorming, Indische Nederlanders, schrijver, redacteur, online platform Indisch 3.0, herinnering, identiteitsconstructie, Nora Zingt, Nora Schrijft, marketingplannen, persberichten, singer, songwriter, Wooden Soldiers, frontvrouw van indie R&B formatie N.O.R.A.
22753
page-template-default,page,page-id-22753,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nora Iburg

Tekstschrijver, fondsenwerver en marketeer

Nora Iburg is tekstschrijver, fondsenwerver, marketeer en zangeres. Ze studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en deed acht jaar lang de communicatie en publiciteit bij theatergezelschap BonteHond. Haar specialiteit is het schrijven en werven voor de podiumkunsten maar als echte cultuurwetenschapper is ze van alle markten thuis.

 

Postkoloniale thema’s hebben haar speciale interesse. Afgestudeerd op identiteitsvorming van de derde generatie Indische Nederlanders, werd ze gevraagd als schrijver en redacteur voor online platform Indisch 3.0. Ook gaf ze gastcolleges op de Universiteit van Amsterdam over processen van herinnering en identiteitsconstructie van Indische Nederlanders.

 

Nu is Nora haar eigen onderneming begonnen: Nora Zingt | Nora Schrijft, waarin ze al haar verschillende werkzaamheden onderbrengt. Ze begeleidt ook debuterende auteurs in het schrijfproces, helpt met het opstellen van marketingplannen en het (her)schrijven van persberichten en webteksten en zingt in vele formaties en bands.

 

Nora is singer/songwriter bij dreamfolk band Wooden Soldiers en frontvrouw van indie R&B formatie N.O.R.A. Naast haar werk danst ze flamenco, rent ze graag door de bossen in Utrecht, en leest ze alles wat los en vast zit.

woodensoldiersnoramusicNora zingt Nora schrijft