Onbegrensde Zaken | Badhuistheater
158
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-158,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Badhuistheater

Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein in Amsterdam-Oost. Het theater is al sinds de oprichting in 1983 grotendeels op eigen kracht en met eigen middelen (voor 60-80%) in staat een impuls te geven aan het culturele en sociale leven in Oost.

Het Badhuistheater is de netwerkorganisatie en het culturele platform van Oost en verbindt de kracht van cultuur met de kracht van de buurt. Het is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Oost. Het is een vrijhaven voor experiment, expressie en ontmoeting en legt in de programmering de verbinding tussen de buurt, bewoners, expats en de Campus van de Hogeschool van Amsterdam. Het is een podium voor eigen producties, voor amateurgezelschappen en voor professionals, voor talentontwikkeling, voor scholen en lokale voorzieningen.

Al meerdere jaren verzorgt Carla Leurs de subsidieaanvragen voor de exploitatie van het Badhuistheater en voor projecten van het Badhuistheater.

 

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

20 November

Category

Homepageportfolio, Portfoliopagina