Onbegrensde Zaken | Sarah-Faye Lombré
Sarah-Faye Lombré werkt als assistent zakelijk leider in opdracht van Onbegrensde Zaken
Sarah-Faye Lombré, Limburg, culturele veld, culturele maatschappelijke vorming, organisatie, promotie, evenementen, cultuureducatie, The Production Lady, Cultuurmakelaar Cultuurhuis Heerlen
24601
page-template-default,page,page-id-24601,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Sarah-Faye Lombré

Zakelijk leider i.o.

Sarah-Faye Lombré is sinds 2005 actief in het (Limburgse) culturele veld. Tijdens haar studie culturele maatschappelijke vorming vond zij haar plek binnen de organisatie & promotie van evenementen en het bevorderen van cultuureducatie.

 

Dit lag aan de basis van een carrière in het volgen van haar nieuwsgierigheid en leergierigheid naar wat er in de wereld van kunst en cultuur te koop is. Maar nog meer naar wat er nodig is om een beroerende en inspirerende wereld van kunst aan het publiek te bieden en welke (verbindende) factor zij daarin kan zijn. Met als resultaat een actieve loopbaan in productie en publiciteit/communicatie.

 

Zo werkte ze o.a. voor Festival Cultura Nova, Gemeente Heerlen, schrit_tmacher festival, Toneelacademie Maastricht, Hoge Fronten/Lieke Benders en Sally Dansgezelschap Maastricht.

 

De behoefte om betekenisvolle verbindingen te blijven leggen, leidt haar vandaag de dag in haar verdere ontwikkeling tot zakelijk leider. Waarbij zij  als uitgangspunt heeft om de waardevolle ervaringen van ‘ in de coulissen‘ mee te laten wegen in de bedrijfsvoering/ ontwikkeling van een gezelschap.