Onbegrensde Zaken | Strategievorming
23493
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23493,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Strategievorming

Wij begeleiden culturele en ideële organisaties bij de vaststelling van het beleid en bij het maken van concrete keuzes die passen bij de richting die een organisatie inslaat. We hebben ruime ervaring in de begeleiding van organisaties bij het opstellen van een lange termijnplan en het formuleren van doelstellingen. Daarbij zoeken we altijd naar de inbedding van de doelstellingen in de samenleving en de verbinding ervan met externe vraagstukken en partijen.

Voor het formuleren van een adequaat beleid zoomen we tevens in op de benodigde middelen en onderzoeken langs welke wegen de strategie gerealiseerd kan worden. Ten alle tijde hebben we oog voor de positionering van de organisatie, de brede waaier aan mogelijkheden (spreiding) en de samenwerkingspartners. En wellicht ten overvloede; daar waar in het bedrijfsleven gesproken wordt over strategie, benut de not for profit wereld liever het woord ‘beleid’.