Onbegrensde Zaken | Theater Het Kruispunt
Theater Het Kruispunt is een klein theater in Barendrecht. Het staat bekend als intiem, vriendelijk en veelzijdig. Het theater vertoont theater- filmvoorstellingen. Daarnaast werkt het theater met verschillende partners gericht aan cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten.
24845
page-template-default,page,page-id-24845,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Theater Het Kruispunt werd in 1994 geopend en werd sindsdien meerdere malen verbouwd, waarvan de laatste keer in 2016. De theater- annex filmzaal biedt ruimte aan ongeveer 500 bezoekers. In 2017 ontving het theater de ANWB-prijs voor het Meest Gastvrije Theater van Nederland. Het juryrapport omschreef Theater Het Kruispunt als intiem, vriendelijk en veelzijdig en prees de goede bereikbaarheid.

In het complex van Het Kruispunt bevindt zich naast het theater ook een bibliotheek en een horecagelegenheid. Met deze partners en de andere gebruikers van Het Kruispunt gebouw, heeft het theater een stichting in het leven geroepen die zich inzet voor meer cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten in ‘hun’ gebouw Het Kruispunt. Samen zorgen ze ervoor dat Het Kruispunt een inspirerende, dynamische ontmoetingsplek is en het podium van, voor en door bewoners van de gemeente Barendrecht en omstreken.

https://www.theaterhetkruispunt.nl