Onbegrensde Zaken | Tijn de Kok
21753
page-template-default,page,page-id-21753,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Tijn de Kok

Grafisch ontwerper/vormgever

Tijn de Kok is sinds het afronden van zijn studio aan de Willem De Kooning Academie, Rotterdam (2014) actief als zelfstandig ontwerper/ art director. Hij is voornamelijk werkzaam binnen de culturele sector. Tijn heeft een voorliefde voor typografie en het ontwikkelen van (grote) identiteiten en campagnes.

 

Van 2013–2016 was hij actief als art director en in-house ontwerper voor het Tilburgse Incubate Festival. Naast het ontwikkelen van de identiteit en de (jaarlijkse) festivalcampagnes was hij tevens verantwoordelijk voor de opmaak van alle uitgaande subsidieaanvragen en plannen.

 

Momenteel werkt Tijn als art director voor het Nederlands-Marokkaanse elektronische muziekfestival Atlas Electronic. Naast zijn werkzaamheden voor het festival runt hij zijn eigen ontwerpstudio en is hij actief als leraar Grafisch Ontwerp/ Lifestyle Transformation design aan de Willem de Kooning Academie.

 

Voor Onbegrensde Zaken is Tijn beschikbaar voor het opmaken van subsidieaanvragen, jaarverslagen en andere bedrijfsgerelateerde plannen en teksten. Evenals voor de (grotere) ontwerpuitdagingen zoals identiteiten, campagnes, posters, websites, logos en meer.

www