Onbegrensde Zaken | VPNM
Stichting VPNM ondersteunt ideeën en plannen van kunstenaars, artiesten en culturele innovators met praktische raad en daad. Deze projecten kunnen zich in allerlei stadia van ontwikkeling bevinden: goede ideeën zijn of in detail uitgewerkte plannen.
VPNM. kunstenaars, artiesten. culturele innovators
24923
page-template-default,page,page-id-24923,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

VPNM helpt makers en organisaties om activiteiten en evenementen op het gebied van kunst, cultuur, welzijn of (stedelijke) innovatie te realiseren. Ook initieert VPNM eigen projecten. Oorspronkelijk hield VPNM zich vooral bezig met culturele activiteiten in Rotterdam waarin een link tussen heden en verleden werd gelegd, waar op de een of andere manier een culturele brug werd geslagen tussen toen en nu. De focus van VPNM lag daarbij vooral op het gebied Delfshaven-M4H. Inmiddels zijn ook projecten buiten Rotterdam, die zich bewegen op het terrein van cultureel erfgoed en dat op de één of andere manier inzetten voor culturele participatie en innovatie, welkom bij VPNM.

VPNM staat voor: voor plannen + makers.

https://vpnm.nl