Onbegrensde Zaken | Creatieve vrijplaats Weelde
Weelde is een creatieve vrijplaats in een spannend stukje Rotterdam, het MH4 gebied. Samen met Stichting De Geheime Tuin creëert Weelde programma’s voor creatief experiment en innovatieve kunst.
Weelde creatieve vrijplaats Rotterdam, MH4, onorthodoxe culturele activiteiten, Stichting De Geheime Tuin, Weelde, programma creatief experiment innovatieve kunst
24087
page-template-default,page,page-id-24087,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Vrijplaats Weelde omvat een kantine voor ontbijt en lunch, een skatepool, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, en talloze ruimtes waar elk soort evenement een plek kan vinden. Hier komen vele partijen samen die zich hebben laten inspireren en met elkaar iets moois willen neerzetten.

Bij Weelde is alles continu in verandering en staat alles in bloei. Hier worden steeds nieuwe paden bewandeld, wat elk bezoek tot een op zichzelf staande ervaring maakt. Het is een plek waar creatieve vrijheid en tolerantie hoog in het vaandel staan. Iedereen is welkom, zolang hij/zij/hen de medemens met respect behandelt en zich aan de geschreven en ongeschreven regels van dit paradijs houdt.

De Geheime Tuin bouwt in Weelde aan een creatieve programmering, passend bij de rol die Weelde inneemt als culturele vrijhaven in Rotterdam. Momenteel spreekt Weelde een grote en brede doelgroep aan, maar ook de kleine minderheden verdienen hier een plek. Er wordt met verschillende programma’s expliciet ingezet op het bereiken van bijzondere doelgroepen.
De Geheime Tuin was eerder een lokaal reizend kunst -en cultuurfestival dat steeds een andere ‘verborgen’ plek gebruikte voor hun tijdelijk droomparadijs. Nu heeft De Geheime Tuin een vaste stek gevonden in Weelde.

WeeldeRotterdam.nl
Ontdekdegeheimetuin.com