Onbegrensde Zaken | Wij Zijn Rotterdam
Wij Zijn Rotterdam biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid een vak te leren. Op de Bakkerswerkplaats en de Bouwerswerkplaats zijn zij van harte welkom.
Wij Zijn Rotterdam, arbeidsmarkt, arbeidsparticipatie, Bakkerswerkplaats, Bouwerswerkplaats, werktraject, werk, afstand, beperking, ambacht, werkgelegenheid
23433
page-template-default,page,page-id-23433,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Stichting Wij Zijn Rotterdam begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan. Uit alles blijkt dat het hebben van werk van groot belang is in de huidige maatschappij. Werk biedt onafhankelijkheid, vergroot je kansen in de wereld, opent mogelijkheden om je dromen waar te maken en maakt dat je erbij hoort.
Stichting Wij Zijn Rotterdam is opgericht om de mogelijkheid van het krijgen van een baan te vergroten voor die groep mensen, die daar niet zo makkelijk toegang toe hebben. Mensen met talenten die in een normale werkomgeving niet meekomen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aan kunnen of net iets langzamer werken.
In 2015 is de Bakkerswerkplaats opgericht, waar mensen opgeleid worden voor het bakkersvak en alles wat bij het ambacht hoort.
Naast de Bakkerswerkplaats beheert de stichting ook de Bouwerswerkplaats, waar mensen klaargestoomd worden voor banen in de bouw. De werkplaatsen zijn laagdrempelig, ambachtelijk en duurzaam. Door het creëren van werkgelegenheid in wijken waar dat nodig is, worden zwakke Rotterdamse wijken ook sterker gemaakt. Werk is een goede motor voor verandering in een wijk.

 

Wijzijnrotterdam.com
Bakkerswerkplaats.nl