Onbegrensde Zaken | Yvonne Pos
21670
page-template-default,page,page-id-21670,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Yvonne Pos werkt als producent voor evenementen, waarbij het evenement altijd de hoofdrol speelt en Yvonne zich achter de schermen druk maakt om alles in goede banen te leiden. Door de veelzijdigheid aan evenementen waar ze bij betrokken is, heeft ze een zeer brede kijk op het organiseren van evenementen ontwikkeld. Onderdeel daarvan is onder meer het werven van subsidies, het schrijven van projectplannen en het ontwikkelen en produceren van (grote) evenementen.

 

Naast deze werkzaamheden heeft ze in de loop der tijd ruime ervaring opgedaan in het aanbestedingentraject, welke kennis ze graag inzet voor het verwerven en/of ontwikkelen van programma’s en projecten.

 

Yvonne werkt voor organisaties in de culturele sector, goede doelen en organisaties die actief zijn in duurzaamheid en stadslandbouw. Yvonne voert het accountmanagement voor aanbestedingen, subsidietrajecten en helpt projectplannen te realiseren.

www