Onbegrensde Zaken | Zwols Muziektheater
Zwols Muziektheater is een bruisende musicalvereniging in Zwolle waar speelplezier en kwaliteit centraal staan. Talentvolle jongeren en volwassenen kunnen zich hier ontwikkelen in zang, dans en spel.
24870
page-template-default,page,page-id-24870,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Elk jaar brengt Zwols Muziektheater een aansprekende semiprofessionele musicalproductie op de planken. Musicals waar mooie verhalen, zang en spel samenkomen en waar het speelplezier van afspat. De ruim veertig leden van Zwols Muziektheater vormen de basis voor de cast. De hoofdrollen worden middels audities ingevuld, waarvoor zowel de eigen leden als mensen van buitenaf zich kunnen aanmelden. De amateurspelers en zangers worden professioneel begeleid door regisseur Timothy Kok, choreograaf Mieke Wiltink en muzikaal leider Mip van der Heide. Zij slagen er elk jaar weer in om van alle zang, dans en spel samen één mooi geheel te vormen en begeleiden de cast om bij elke discipline het uiterste uit zichzelf te halen. Zo staat er elk jaar een musical van hoog niveau op de planken van de authentieke Schouwburg Odeon Zwolle.

Naast deze artistieke drive, zorgt Zwols Muziektheater ook voor veel plezier en verbinding tussen de leden. Verschillende mensen, van allerlei leeftijden en met diverse achtergronden, ontmoeten elkaar tijdens de repetities en de vele gezellige uurtjes daarbuiten. Samen leren zij hun grenzen verleggen, zichzelf blootgeven en dagen ze elkaar uit om uiteindelijk het verdiende applaus van de vele toeschouwers te ontvangen. Voor veel mensen is de groep een tweede familie, waar niet alleen de artiesten deel vanuit maken maar ook alle helpende handen daaromheen: de mensen die helpen met het maken van de decors, de kostuums naaien, zorgen voor de make-up en kapsels. Maar ook de mensen die zorgen voor het vervoer of de kaartjes knippen. Bij Zwols Muziektheater is iedereen even belangrijk en doet iedereen mee.

https://zwolsmuziektheater.nl