Onbegrensde Zaken | Facetten van fondsenwerving
21812
page-template-default,page,page-id-21812,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Facetten van fondsenwerving

Fondsenwerving, wat houdt het in en wat is er allemaal mogelijk? Ariënne Groenewoud heeft veel kennis over en ervaring met fondsenwerving in de breedste zin van het woord. Alle facetten komen in deze training aan bod, zoals sponsoring, subsidies, fondsen, donateurs, crowdfunding, fundraising acties etc.

Ook komt aan de orde wat er nodig is voor een succesvolle werving, zoals het maken van een fondsenwervingsplan, het schrijven van een helder projectplan en het opstellen van een begroting en dekkingsplan.

Het doel van de training is dat deelnemers zich uitgedaagd voelen om zelf aan de slag te gaan met fondsenwerving.

Door de jaren heen hebben veel gemeenten en vrijwilligerssteunpunten deze cursus ingekocht voor hun doelgroepen. Net als maatschappelijke organisaties die gezamenlijk een cursus organiseerden.

Voor wie?:
Met name voor maatschappelijke organisaties die werken met vrijwilligers

Door: Ariënne Groenewoud

Kosten:
Afhankelijk van de samenstelling van de modules en het aantal dagdelen. Wij maken een offerte op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Duur:
Dit hangt van de vraag af en kan variëren van één dagdeel tot meerdere bijeenkomsten.