Onbegrensde Zaken | Tot de Verbeelding – audiotours
22284
post-template-default,single,single-post,postid-22284,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Tot de Verbeelding – audiotours

Stichting Tot de Verbeelding heeft op dit moment maar liefst vier audiotours in voorbereiding waar wij de subsidies voor doen. De Eet-alage, de audiotour van Noordoogst, is net afgerond. De Eet-alage kwam tot stand met subsidie van de Gemeente Amsterdam en was een van de initiatieven van Maak je Stad!

 

Tot de Verbeelding werkt nu aan de voorbereidingen van een audiotour/hoorspel over de Veluwe, een audiotour/hoorspel op het strand, een audiotour over erfgoed in het oosten van het land en eentje in hartje Amsterdam. Stichting Tot de Verbeelding wil de verbeelding aanspreken en wordt gefascineerd door het vertellen van verhalen. De verhalen geven een draai aan een bekende wereld waardoor deze er net even anders uit gaat zien. Ze maken de wereld een tikje mooier, brengen meerdere werkelijkheidslagen aan en creëren het gevoel dat er achter elke deur een onverwacht andere wereld kan zitten.

 

De organisatie bestaat naast oprichters Eelco Romeijn en Carla Leurs uit schrijver en theatermaker Peter Hendriks en componist en geluidskunstenaar Ton van Erp. Andere medewerkers worden er per project bij betrokken. Ook de projecten van Refkele Steemers, documentaire fotograaf, vallen onder Tot de Verbeelding.