Onbegrensde Zaken | Subsidies, alles wat je altijd al wilde weten
21003
page-template-default,page,page-id-21003,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Subsidies, alles wat je altijd al wilde weten

In deze training gaan we in op alle vragen rondom subsidies en fondsen.

Door de jaren heen zijn ons vele vragen gesteld over subsidies. Over de inhoud, over de financiën, over de vragen die fondsen stellen, over waarom alles toch steeds afgewezen wordt. Door onze jarenlange ervaring hebben we op vrijwel alle vragen een antwoord.

Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de artistieke visie, over het oprichten van een rechtspersoon, de anbi-status, een btw-nummer, een marketingplan, een dekkingsplan, de financieringsmix, over vorm en inhoud, over planningen, projectplannen, over geld waar je recht op hebt mits je aan voorwaarden voldoet en het geld niet op is, over geld waar je een goed plan voor moet hebben en waarvoor je dat planook nog goed op moet schrijven, en verder alle vragen die zich tijdens de training nog aandienen. Alles wat je altijd al hebt willen weten over subsidies in het algemeen en Fonds X in het bijzonder.

Deze training is voor iedereen die bezig is met het aanvragen van subsidies, of dit wil gaan doen: culturele instellingen, zorg- en welzijnsinstellingen, goede doelen, duurzaamheidsorganisaties, kunstenaars of anderen. De training wordt aangepast aan de vraag en kan verschillende vormen aannemen. De vorm van een speeddate, van een vragenvuur vanuit de zaal, van privégesprekken of een andere werkvorm.

Omdat dit een maatwerk module is, maken wij een offerte op aanvraag. De training wordt gegeven door Carla Leurs of één van de andere ervaren subsidie-en fondsenwervers van Onbegrensde Zaken. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.