Onbegrensde Zaken | Subsidies, alles wat je altijd al wilde weten
21003
page-template-default,page,page-id-21003,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Subsidies, alles wat je altijd al wilde weten

In deze training gaan Marion Beltman en Carla Leurs in op alle vragen rondom subsidies en fondsen.

Door de jaren heen zijn ons vele vragen gesteld over subsidies.  Over de inhoud, over de financiën, over vragen die fondsen stellen, over waarom alles toch steeds afgewezen wordt. Door onze jarenlange ervaring hebben we op vrijwel alle vragen een antwoord.

Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de artistieke visie, over het oprichten van een rechtspersoon, de anbi-status, een btw-nummer, een marketingplan, een dekkingsplan, de financieringsmix, over vorm en inhoud, over planningen, projectplannen, over geld waar je recht op hebt mits je aan voorwaarden voldoet en het geld niet op is, over geld waar je een goed plan voor moet hebben en dat ook nog goed op moet schrijven, en verder alle vragen die zich nog aandienen. Alles wat je altijd al hebt willen weten over subsidie in het algemeen en Fonds X in het bijzonder.

Deze training kan verschillende vormen aannemen. De vorm van een speeddate, van een vragenvuur vanuit een zaal, van privégesprekken of andere vormen die je zelf wilt.

Voor wie?:
Voor iedereen die bezig is met het aanvragen van subsidies, of dit wil gaan doen. Denk hierbij aan culturele instellingen, zorg- en welzijnsinstellingen, goede doelen, duurzaamheidsorganisaties of anderen.

Door:

Marion Beltman en Carla Leurs

Kosten:

Omdat dit een maatwerk module is, maken wij een offerte op aanvraag. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Duur:

Dit hangt van de vraag af.