Onbegrensde Zaken | Over ons – oude versie
15070
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15070,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Over ons

Wij zijn ervaren wervers van subsidies en schrijvers van aanbestedingen. Daarnaast verzorgen we allerlei zaken die raakvlakken hebben met ons werk. Coöperatie Onbegrensde Zaken is opgericht om klanten en leden met elkaars netwerk in contact te brengen en om gezamenlijk grotere klanten te kunnen bedienen. Daarnaast is de coöperatie een lerende omgeving voor de leden. Wij geven trainingen in ons eigen vakgebied en leiden, veelal jonge, mensen op.

Wil je ook deel uitmaken van Onbegrensde Zaken? Neem contact op via carla@onbegrensdezaken.nl voor mogelijkheden en voorwaarden.

Ariënne Groenewoud
Fondsenwerver/trainer

Arienne Groenewoud is goed in het structureren en begrijpelijk maken van ingewikkelde zaken en het vinden van creatieve oplossingen. Ze schrijft publieke en private fondsen aan en geeft trainingen om mensen beter te laten samenwerken.

Lees Meer
Carla Leurs
Subsidies/aanbestedingen

Carla Leurs studeerde Algemene Literatuurwetenschap en Moderne Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1996 werft zij subsidies en fondsen. Ze schrijft teksten voor subsidies en aanbestedingen, maakt begrotingen en voert het accountmanagement.

Lees Meer
Christie Arends
Specialist beeldende kunst

Christie Arends werkte jarenlang in de museumwereld in uiteenlopende functies. Zij is een sterke strateeg met een kritische geest, een dynamische denker met een brede kijk op beeldende kunst, vormgeving en goed functionerende organisaties.

Lees Meer
Eelco Romeijn
Digitale mediaproducer

POI Creatives is het multimedia netwerkbedrijf van Eelco Romeijn. Met 30 jaar ervaring in opdrachtfilm en televisie heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een digitale mediaproducer met een fijne neus voor en veel inzicht in communicatie.

Lees Meer
Elise van Heck
Zakelijk leider/Fondsenwerver

Elise van Heck is een ware pionier op het gebied van kunst en cultuur. Ze werkt als organisator, sparringpartner en fondsenwerver voor musea en Nederlands erfgoed, maar ook voor productiehuizen en festivals. Elise is thuis in crowdfunding, fondsen, sponsorships en vriendenwerving.

Lees Meer
Eric Haas
Creatief Strateeg

Eric Haas is een dynamisch en creatief denker en een conceptontwikkelaar. Hij heeft een neus voor het opbouwen van netwerken en communities.
Eric interesseert zich voor stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en sociale innovatie.

Lees Meer
Esther Dikkers
Fondsenwerver

Esther Dikkers ontwikkelde zich via het productieleiderschap naar het zakelijk leiderschap en deed zo veel ervaring op met fondsenwerving.

Esther houdt van de positie van de spin in het web. In 2019 richtte zij Schakel025 op: een kennisplatform voor de kunst- en cultuursector.

Lees Meer
Esther Nagtegaal
Tekstschrijver

Esther Nagtegaal schrijft al zo lang ze een pen vast kan houden. Ze levert graag een bijdrage aan alles wat te maken heeft met geschreven taal, als copywriter, tekstschrijver, (co)auteur, redacteur, ghostwriter en columnist. Haar hart ligt bij het vertellen van verhalen.

Lees Meer
Isabelle Boon
Fotograaf

Isabelle Boon vertelt in beeld het grote verhaal door reële, veelal kleine alledaagse situaties. Haar werkwijze kenmerkt zich door een sterk persoonlijke benadering en een hoge mate van zorgvuldigheid waarmee ze contact maakt en relaties opbouwt.

Lees Meer
Jacek Rajewski
Fondsenwerver

Jacek Rajewski is actief als fondsenwerver en gespecialiseerd in de ontwikkeling van strategie en beleid. Hij heeft een vooruitstrevende visie op de maatschappelijke ruimte waar kunst, cultuur, technologie en politiek bij elkaar komen.

Lees Meer
Jessica Grauerholz
Aanbestedingen/trainer

Jessica Grauerholz is recruiter, trainer, coach en tekstschrijver. Ze ontwikkelt trainingen, geeft workshops, verzorgt masterclasses en lezingen. Jessica gaat door waar een ander denkt klaar te zijn, door verder te denken waar de rest het niet meer weet.

Lees Meer
Jessica de Jaeger
Subsidies- en fondsenwerver

Jessica de Jaeger begeleidt cultureel ondernemers op artistiek, zakelijk en/of persoonlijk vlak. Ze heeft jarenlange ervaring als zakelijk en artistiek leider, geeft les in ondernemerschap bij Artez en schrijft subsidieaanvragen voor verschillende initiatieven.

Lees Meer
Mariëtte Bakker
Tekstschrijver

Schrijven en analyseren zijn de rode draden in het bonte weefsel van de portfolio van Mariëtte Bakker. Ze staat je graag bij met het helder maken van je projectplannen en het schrijven van subsidieaanvragen. Ook kun je bij haar terecht voor een socratisch gesprek.

Lees Meer
Marion Beltman
Organisatieadviseur/trainer

Marion Beltman is organisatieadviseur in de kunst, cultuur en creatieve industrie. Daarnaast geeft zij workshops in onder andere subsidiewerving en individuele coaching. Ze verzorgt modules voor het kunstonderwijs en diverse culturele netwerken.

Lees Meer
Nora Iburg
Fondsenwerver

Nora Iburg is tekstschrijver, fondsenwerver, marketeer en zangeres. Ze studeerde Algemene Cultuurwetenschappen in Nijmegen en is gespecialiseerd in de werving voor de podiumkunsten. Postkoloniale thema's hebben haar speciale interesse.

Lees Meer
Peter Hendriks
Tekstschrijver

Peter Hendriks is tekstschrijver, muzikant en acteur. Hij heeft jarenlange ervaring in het theater en weet wat het betekent om artistieke visies te formuleren. Hij begrijpt de ins en outs van met name de culturele fondsen en heeft een zeer soepele pen.

Lees Meer
Robert Giesselbach
Webdesigner/tekstschrijver

Robert Giesselbach is webdesigner, TV-regisseur, video-editor en tekstschrijver. Hij bouwt niet alleen je website , kijkt ook inhoudelijk mee naar taalgebruik en stijl en scherpt indien nodig je teksten aan, Hij maakt filmpjes en speelt daarnaast in verschillende bands.

Lees Meer
Tijn de Kok
Grafisch ontwerper/vormgever

Tijn is beschikbaar voor het opmaken van subsidieaanvragen, jaarverslagen en andere bedrijfsgerelateerde plannen en teksten. Evenals voor de (grotere) ontwerpuitdagingen zoals identiteiten, campagnes, posters, websites, logos en meer.

Lees Meer
Yvonne Pos
Subsidies/aanbestedingen

Yvonne Pos werft subsidies, schrijft projectplannen en produceert en ontwikkelt evenementen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in aanbestedingstrajecten.Yvonne voert het accountmanagement voor aanbestedingen en subsidietrajecten.

Lees Meer