Onbegrensde Zaken | Onbegrensde Zaken
Met kennis van zaken creëert Onbegrensde Zaken nieuwe perspectieven. We werken binnen de domeinen cultuur, welzijn, innovatie, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en goede doelen.
Onbegrensde Zaken, subsidieaanvragen, accountmanager, administratievoering, aanbestedingen, aanvragen ANBI-status, opzetten marketingstrategie, culturele sector
23524
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23524,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Vanuit een onbegrensde blik en met kennis van zaken, creëert Onbegrensde Zaken nieuwe perspectieven.

Wij adviseren culturele en sociaal bevlogen organisaties, overheden en non-profit instellingen over subsidiemogelijkheden, ondersteunen bij fondsenwerving, bij financieringstrajecten en bij het schrijven, indienen en afhandelen van subsidieaanvragen en aanbestedingen. Wij werken binnen de domeinen cultuur, welzijn, innovatie, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en goede doelen.

Subsidies en fondsen

Subsidies en fondsen

Wij vragen al jaren subsidies en fondsen aan voor allerlei organisaties en instellingen. Zowel voor projecten die we zelf initiëren, als voor anderen. We werken voor projecten en organisaties waar we affiniteit mee hebben of die we een warm hart toedragen.
Aanbestedingen

Aanbestedingen

Wij helpen organisaties, kleine bedrijven en eenmanszaken aanbestedingen op goede wijze op papier te krijgen. We dragen eveneens zorg voor de administratievoering van aanbestedingen en treden op als accountmanager.
Trainingen

Trainingen

We geven trainingen zodat organisaties meer inzicht krijgen in het doen van hun eigen subsidieaanvragen of aanbestedingen. Tevens bieden we scholingen in leiderschap en in organisatievormen. De trainingen worden gegeven door mensen met jarenlange ervaring.

Subsidie-en fondsenwerving

Wij combineren creativiteit met zakelijkheid en kennis over geldstromen met inzicht in instellingen. Binnen onze coöperatie zijn verschillende adviseurs actief met ieder hun eigen expertise. We werken transparant, snel en vinden het belangrijk dat opdrachtgevers met ons een stap verder kunnen zetten in het verwezenlijken van hun plannen en dromen.

We adviseren eveneens bij allerlei zaken waar (beginnende) instellingen mee te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan het oprichten van een rechtspersoon, het samenstellen en werven van een bestuur, het schrijven van een beleidsplan, het aanvragen van een ANBI-status, het maken van een website, het opzetten van een financierings- en marketingstrategie en het inrichten van een boekhouding.

Projecten

Projecten

Wij werken voor opdrachtgevers uit het hele land. We werven subsidies, helpen bij het aanscherpen van projectplannen, ondersteunen bij afrekeningen van subsidies en schrijven aanbestedingen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk afkomstig uit de culturele sector en uit welzijnsorganisaties of – wat steeds vaker voortkomt – een combinatie van beide.

Crowdfunding

Crowdfunding

Crowdfunding is een intensief proces dat vaak een lange adem nodig heeft. Het voordeel van deze vorm van financieren is eerder het opbouwen van een betrokken netwerk, dan een snelle financiële start. Interesse in crowdfunding? Wij geven graag advies.

 

 

Lees meer

Mecenaatvorming

Mecenaatvorming

Een mecenas is een grote en gulle gever – iemand die zonder er veel voor terug te verlangen kunstinstellingen of kunstenaars ondersteunt. Met geld, maar ook met belangstelling en betrokkenheid. Wat verwacht een mecenas, hoe bouw je een mecenaat op? Wij geven advies en praktische ondersteuning.

 

Lees meer

Sponsoring

Sponsoring

Sponsoring is een vorm van relatie management. Het is belangrijk om sponsoren te vinden die bij jou passen en om te onderzoeken wat hún belang is bij jouw plannen. Hoe pak je zoiets aan? Het begint met het maken van een goed sponsorplan.

 

Lees meer

Zakelijke leiding

Zakelijke leiding

Wij hebben ruime ervaring in huis als zakelijk leiders van culturele instellingen. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijk advies of wellicht een structurele ondersteuning. Over de invulling kan gepraat worden.

 

Lees meer

Strategievorming

Strategievorming

Wat zijn de lange termijnplannen van jouw organisatie, wat zijn de missie & visie en hoe komen die terug in concrete doelstellingen? Samen onderzoeken we en formuleren we de strategie van jouw organisatie.

 

Lees meer

Projecten